Társaságunk és Vezető munkatársaink

Társaságunkat, az AlternAudit Kft-t 2005-ben alapítottuk. Könyvvizsgálati, adótanácsadási és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást nyújtunk. Szakértőink másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A klasszikus könyvvizsgálói tevékenység mellett IFRS témákban és pénzügyi átvilágítások terén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Ezek mellett számviteli folyamatok reorganizációjával és EU támogatások ellenőrzésével is foglalkozunk.
Az ügyfeleink többsége multinacionális vállalatok magyarországi leányvállalata.

A szolgáltatásaink magas színvonalát az alábbi vezető munkatársaink biztosítják:

Ónodi Sándor,  Kamarai tag könyvvizsgáló
Több mint 10 évet töltött a PricewaterhouseCoopersnél könyvvizsgálattal, tanácsadással és üzleti átvilágításokkal. A könyvvizsgálati és adózási témák mellett, jelentős tapasztalatot szerzett a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) területén, valamint pénzügyi átvilágításokban.

Schaffer Mónika  ACCA, Kamarai tag könyvvizsgáló
6 évet töltött a PricewaterhouseCoopersnél könyvvizsgálati munkákkal. Ezután a Flextronics International budapesti könyvelési szolgáltató központjában pénzügyi managerként tevékenykedett. A klasszikus könyvvizsgálati témák mellett jelentős tapasztalatot szerzett különböző számviteli folyamatok bevezetésében és áttelepítésében a nemzetközi üzleti környezetben.

Grubánovits Gabriella Pénzintézeti minősítéssel rendelkező bejegyzett könyvvizsgáló, adótanácsadó
Három évig a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló cégnél dolgozott mint auditor termelő vállalatok és pénzintézetek területén. Ezt követően az Olympus Hungary Kft. majd Oriflame Hungary Kft. gazdasági igazgatójaként dolgozott.
Belső ellenőrként pénzügyi vállalkozások munkáját segítette. Releváns tapasztalattal rendelkezik a kontrolling területén, jogi és adójogi területeken való megfelelés biztosításban hazai és nemzetközi szinten, valamint havi jelentések készítésében magyar és IFRS standardok szerint.

A vezető munkatársainkat magasan képzett szekemberek támogatják a megbízásaink során.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett kollégáink örömmel állnak az Ön rendelkezésére!

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 31 Aug 2015
  • Pinned: 29 Jul 2015
  • Éves beszámoló felülvizsgálata Pinned: 9 Jul 2015