Átalakulások könyvvizsgálata

Az átalakulások sajátossága, hogy rendkívül szoros határidők alatt sajátos számviteli és adózási feladatokat kell megoldani, amelyek speciális szaktudást és tapasztalatot igényelnek.

Az átalakulási vagyonmérlegeket és vagyonleltárakat minden esetben független könyvvizsgálónak kell hitelesíteni, függetlenül attól, hogy egyébként a társaság kötelezett-e a normál beszámolójának könyvvizsgálatára vagy sem.

Társaságunk az átalakulások könyvvizsgálata területén jelentős tapasztalattal rendelkezik, így az egyesülések (összeolvadás, beolvadás), szétválások (különválás, kiválás), valamint a társasági forma váltások területén is.

Az átalakulási könyvvizsgálat során a szolgáltatásunk szerves része az átalakulások folyamatának tervezése és az átalakulásra vonatkozó döntést segítő tanácsadás.

Valósítsa meg elképzeléseit!

Ha átalakuláson gondolkozik, ne habozzon tovább, vágjon bele, hiszen rengeteg előnnyel jár! Keressen fel minket, és mi azonnal tudunk Önnek segíteni az átalakulás könyvvizsgálatában!

Az átalakulások gondos szervezésével lehetőség van arra, hogy ÁFA mentesen, illetve visszterhes vagyonszerzési illeték nélkül kerüljenek új tulajdonoshoz az adott vagyontárgyak, melyek más esetben komoly terhekkel lennének csak átruházhatók. Ennek a folyamatnak a további előnye, hogy a cégbírósági eljárásban az átalakulás és más cégmódosítások összekapcsolhatók, emellett ezen további módosítások külön eljárási illeték nélkül, összesen 50.000 Ft-os illetékkel bejegyeztethetők. Számviteli szempontból az átalakulás széles választási lehetőséget biztosít.

Keressen fel minket, ha megbízható szakemberekre van szüksége átalakulás könyvvizsgálatához! Mi a bizalmát precíz munkával háláljuk meg! Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran keresse fel munkatársainkat, készséggel segítünk Önnek!

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 31 Aug 2015
  • Pinned: 29 Jul 2015
  • Éves beszámoló felülvizsgálata Pinned: 9 Jul 2015